Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea coltar Jersey Velvet Grey

ID produs: 34630
Stoc furnizor
79.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea coltar Jersey Velvet Grey

O canapea moale, cu cadru ranforsat și umplutură ortopedică pentru somnul zilnic - ce ar putea fi mai bun pentru cunoscătorii de practicitate? „Jerseul” nostru va fi simbolul stilului și funcționalității în camera dvs. de zi!

Stilul restrâns Imaginea canapelei „Jersey” este laconică și restrânsă. Geometria corectă a formelor, înclinări decorative pe cotiere și perne, tapițerie simplă - designul său va fi un plus excelent pentru un interior modern. Estetica in orice O caracteristica tehnologica interesanta a acestui model este fixarea fara capse a husei pe cadru. Datorită faptului că marginea tapițeriei nu este vizibilă pe elementele interioare, canapeaua arată îngrijită atât din exterior, cât și din interior. Bloc de arcuri independente Canapea „Jersey” este, de asemenea, foarte confortabilă - la baza sa există un bloc de arcuri independente, care este responsabil pentru distribuirea corectă a sarcinii în timpul odihnei și somnului. Pernele din spate sunt umplute cu holofiber. Cadru metalic Un alt plus al pușculiței „Jersey” este un cadru metalic fiabil, puternic și durabil. Baza întărită vă permite să utilizați modelul ca pat în mod regulat, fără teamă.