Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Ridan Catifea Gri

ID produs: 43612
Stoc furnizor
79.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Ridan Catifea Gri

Canapea Ridan continuă colecția populară în stil scandinav modern. Picioare subțiri de metal, linii de cusături pe pernă și cotiere drepte grațioase - acesta este confort și atenție în fiecare detaliu. Datorită designului matur, nu există limite pentru scopul său - se armonizează cu ușurință cu alte stiluri. Potrivit atât pentru camere de zi, cât și pentru birouri.

Somn confortabil Canapeaua Ridan se transformă cu ușurință într-un loc de dormit, așa că ne-am asigurat că este confortabilă pentru dormit. Avantaj ascuns - distribuție eficientă a sarcinii și umplutură foarte elastică. Spuma Elax PU este un material inovator dezvoltat cu cele mai recente cercetări în domeniul somnului. Datorită celulelor de diferite dimensiuni, este convenabil pentru persoane de diferite categorii de greutate. Acesta este un sejur confortabil pentru întreaga familie. Redă instantaneu forma, păstrează elasticitatea și aspectul neschimbat pentru o perioadă lungă de utilizare. Ergonomie convenabilă Nu numai noaptea, ci și zilnic, în fiecare minut, odihnă confortabilă. Ergonomie imbunatatita datorita adancimii de sedere crescuta - 64 cm, inclinare optima a pernelor mari si cotiere confortabile. Segmentele de pernă, separate prin cusături, se adaptează perfect la coloana vertebrală. Va fi locul tău pentru orice activitate: de la citirea cărților până la întâlnirea cu prietenii. Calitatea vieții cu care te obișnuiești rapid.