Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Roosevelt Neagra

ID produs: 43243
Stoc furnizor
116.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Roosevelt Neagra

„Roosevelt” este o mană cerească pentru iubitorii de forme nobile și, în același timp, de interioare stricte, unde decorul nu atrage atenția asupra lui. Silueta canapelei va completa perfect decorul clasic, nu va ieși în evidență și va sublinia gustul rafinat al proprietarilor.
Pernele spatarului si sezutul sunt din piele naturala.

Aspect restrâns Aspectul strict, chiar și oarecum oficial al canapelei Roosevelt este înmuiat vizibil de cotierele desfășurate și de capetele rotunjite pe ele, precum și de legăturile simetrice pe spătarul improvizat. Sezutul modelului este realizat sub forma a doua perne. Pentru camera de zi și nu numai Canapea "Roosevelt" este concepută în primul rând pentru camera de zi. Va completa perfect decorul într-un stil clasic sau neoclasic, precum și un interior art deco. Modelul va fi potrivit în birou, bibliotecă, poate fi amplasat în birou: o cameră de recepție sau o cameră de odihnă. Combinație practică Tapițeria modelului este o combinație de piele naturală și artificială. Puncte de contact: sezutul si pernele sunt din material natural. Partea sertarului, părțile exterioare ale pereților laterali, cotierele și peretele din spate sunt realizate dintr-un înlocuitor de înaltă calitate, de culoare și textură identice. Posibilitatea de transformare „Roosevelt” se desfășoară pur și simplu, transformându-se într-un pat confortabil pentru doi. Mecanismul de transformare „Konrad” poate fi atribuit sistemelor „în fiecare zi”, astfel încât canapeaua este potrivită pentru utilizare ca pat principal pentru fiecare zi.