Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Rotterdam Velvet Light

ID produs: 41868
Stoc furnizor
35.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Rotterdam Velvet Light

Elegantul „Rotterdam” pe picioare înalte din lemn este o mană cerească pentru cei cărora nu le place să aleagă între confort și stil! O canapea modernă și luminoasă va deveni un participant demn în orice interior datorită dimensiunilor sale universale. Modelul, care este atât de iubit în Europa, reflectă toate ideile despre viața modernă! „Rotterdam” este perfect pentru spațiul de birou și va fi, de asemenea, fermecător de confortabil acasă.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. „Rotterdam” elegant și strict va adăuga o întorsătură interpretării moderne a interiorului scandinav, va fi potrivit într-o cameră în stilul „hi-tech” și chiar „retro”. Datorită picioarelor înalte din fag masiv, arată ușor și nu îngreunează situația. Stil în detalii Spătarul jos al canapelei, care curge lin în cotiere, este decorat cu nasturi decorativi. Baza rotunjită de pe picioare arată original și futurist, iar absența colțurilor ascuțite face modelul extrem de confortabil! Suporturile pentru canapea cu picioare înalte sunt realizate din lemn natural. Înălțimea lor este de 22 cm. Astfel de picioare nu sunt doar decorative, ci și practice: orice aspirator robot modern va trece pe sub baza modelului. Opțiuni de execuție Modelul arată elegant atât în tapițerie din velur catifelat cu nasturi simpli, cât și în covoraș texturat cu decor contrastant. Vă recomandăm să faceți din „Rotterdam” un accent luminos în interior - astfel încât nimeni să nu reziste frumuseții sale!