Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Santu Textil Galben

ID produs: 74359
Stoc furnizor
66.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Santu Textil Galben

Canapea spațioasă „Santu” fascinează prin design! Formele rotunjite combinate cu contururile netede oferă confort vizual, iar moliciune plăcută se simte la prima atingere. Alege acest model, și vei avea întotdeauna un loc unde să găzduiești oaspeții. Cu siguranță vor dori să vă viziteze din nou!

Designul actual al lui „Santu” este un exemplu de minimalism modern. Mare și solidă, pare concis și strict. Și datorită tapițeriei simple, deschide un real spațiu pentru imaginație pe tema decorului și a textilelor de casă! „Eurobook” Mecanismul de desfășurare facilitează transformarea canapelei într-un pat confortabil. Este necesar doar să împingeți scaunul înainte și să coborâți spătarul în nișa rezultată. Ca bonus - o cutie încăpătoare sub scaun. Bloc de arcuri independente Canapeaua are umplutura ortopedica: datorita blocului de arcuri independente, este perfecta pentru somnul de zi cu zi. Fermitatea optimă a saltelei este cheia pentru odihnă și bunăstare de calitate! Materiale de înaltă calitate Tapițeria din covoraș cu textura densă are caracteristici excelente de consum: este plăcută la atingere, nu se electrizează și nu se întinde și are o rezistență ridicată la uzură.