Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Canapea Toronto 160 Velvet Light

ID produs: 84149
Stoc furnizor
52.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Canapea Toronto 160 Velvet Light

Canapea „Toronto” - un model practic „pentru fiecare zi”. Eleganța, simplitatea și funcționalitatea sunt principalele sale avantaje. Designul minimalist și decorul îngrijit sunt completate cu succes de practicitate și comoditate. Cadru metalic robust, mecanism de pliere fiabil conceput pentru sarcini zilnice. În plus față de canapea, este posibil să achiziționați o lenjerie https://www.divan.ru/product/belevitsa-ak-140

Design laconic Canapea se caracterizează prin simplitatea formelor: linii moi ale siluetei și tapițerie în nuanțe neutre. În ceea ce privește stilul, acesta poate fi atribuit universalului, în armonie cu majoritatea interioarelor moderne. Cusăturile cu pătrate voluminoase „diluează” vizual aspectul strict. Functional si practic Sistemul de acordeon este simplu si convenabil. Canapeaua se transformă fără efort într-un pat spațios, plat, care poate găzdui cu ușurință două persoane. Transformarea într-un pat și transformarea spatelui are loc cu ușurință în câteva secunde. Locul preferat din casa „Toronto” va deveni rapid o „insula” populară a confortului și se va îndrăgosti de gospodărie. Este realizata dintr-o tesatura catifelata placuta la atingere intr-o nuanta la moda. Husa este realizata din velur de ingrijire fara pretentii, rezistent la lumina soarelui. Design de încredere Baza canapelei este un cadru metalic durabil, care poate rezista la sarcini zilnice semnificative. Suporturile joase, aproape imperceptibile garantează stabilitatea modelului. Sunt echipate cu tampoane din plastic care protejează suprafața podelei.