Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Cerneală din căptușeală pernă

ID produs: 42179
Stoc furnizor
1.390 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Cerneală din căptușeală pernă

Perna interioară din căptușeală este un material textil decorativ pentru locuință, creat din velur delicat cu o grămadă înaltă, care nu se poate distinge de blană. Decorul placut din punct de vedere estetic si tactil este o solutie potrivita pentru orice stil interior: de la minimalism la glamour.

Paleta de tendințe Colectia este prezentata in nuante pastelate si inchise reci – de la bej clasic la albastru intens la moda. În funcție de starea ta de spirit, pernele Linled pot crea un mediu moale și relaxant sau pot accentua un interior atrăgător și texturat. Se combina usor cu alte textile si culori, dar cu siguranta atrag atentia. Tandrețe la fiecare atingere Textura țesăturii este apropiată vizual și tactil de blană. Molecul pufos oferă o senzație blândă și moale la fiecare atingere. Și datorită rezistenței sale, velurul păstrează efectul antistres pentru o lungă perioadă de timp și nu se uzează la utilizarea frecventă.