Solicită consultarea
Coșul meu
  • Coșul este gol!

Colecții mobilier baie

Aveți nevoie să creați un design unic pentru baie? Nu doriți să pierdeți timp pentru alegerea mobilei standard din magazin? Fabrica noastră de mobilă din Iași vă va ajuta cu soluționarea problemei date - la noi puteți achiziționa mobilă pentru baie la comandă în baza unui preț potrivit.

Mobila pentru camera de baie se distinge prin cerințe individuale, deoarece este amplasată într-o încăpere cu umiditate ridicată. Particularitatea produselor noastre constituie utilizarea PAL, MDF și accesoriilor rezistente la umiditate. O asemenea abordare garantează durabilitatea produselor de mobilier, fapt apreciat de către clienți.

Prețul mobilei pentru baie este format în funcție de suprafața încăperii, particularitățile proiectului, materialelor și consumabilelor folosite. Informațiile detaliate vor fi oferite de către maistrul măsurător, ulterior sosirii la adresă sau de către manager (telefon, chat, e-mail).

Mobila pentru baie - de ce e mai bine la comandă?

Mobila pentru baie la comandă constituie unica posibilitate de a obține produse de mobilier, ținând cont de doleanțele clientului. Confecționarea unei tumbe sau a unui dulap de design nu constituie o problemă pentru meșterii noștri, și puteți să vă convingeți de faptul dat (există un compartiment cu fotografiile comenzilor executate).

Mobila pentru baie din magazin este confecționată conform măsurilor standard, cu alte cuvinte pur și simplu o procurați și o instalați. În același timp, prezența unor goluri devine deja problema cumpărătorului. Mobila pentru baie la comandă exclude toate acestea, deoarece clientul va primi niște produse ajustate ideal la dimensiunile încăperii.

Dulapuri de design pentru baie la comandă

Unul dintre elementele amenajării constituie dulapul unde vor fi păstrate produsele de igienă, șervetele etc. Vă propunem confecționarea produselor de orice complexitate conform dimensiunilor individuale, luând în considerație particularitățile proiectului.

Întregul mobilier de la ,,”, inclusiv și dulapurile pentru baie la comandă, sunt confecționate din materiale ecologice, care nu provoacă alergie.

Tumbe pentru lavoar exclusive

Elaborarea unui design unic nu va constitui o dificultate - aceste produse, pe lângă faptul de a fi un obiect funcțional bine elaborat, vor deveni un obiect de interior ideal. Executând instalarea lavoarului în tumbă, meșterii noștri folosesc suplimentar ermetizantul, fapt ce exclude pătrunderea umidității pe PAL (fără acoperire), evitând deformarea și umflarea acestuia.

Designul mobilei pentru baie – ce oferă?

Puteți comanda produse de orice stil și curent - pentru departamentul de proiectare nu există sarcini nerealizabile. Specialiștii vor lua în considerație doleanțele clienților, inclusiv particularitățile de planificare a încăperii.

De o mare popularitate se bucură mobila pentru camera de baie din următoarele stiluri: clasic, loft, modern, hi-tech. Adresându-se la noi, fiecare client va primi:

  • garanția privind calitatea produsului;
  • Confecționarea mobilei la comandă în Iași va fi realizată în termen - nu există întârzieri.
  • Asistență în caz de întrebări - contactarea managerului va dura mai puțin de un minut.
  • Preț convenabil - colaborăm în mod direct cu furnizorul materialelor. Reduceri și promoții ce permit economisirea.

Cumpărând mobilă pentru baie la comandă în Iași de la noi, veți obține un produs care va bucura nu doar proprietarului, ci și oaspeții.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.