Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Menli Velvet Light

ID produs: 62489
Stoc furnizor
59.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Menli Velvet Light

Canapea de colț „Menli” va umple camera de zi cu confort și confort. Combină în mod favorabil o soluție de design elegant, caracterul practic și o funcționalitate remarcabilă. Contururile stricte ale unei siluete sunt subliniate cu o margine decorativă. Pernele confortabile pentru spate pot fi pozitionate in orice unghi. Și pentru a transforma canapeaua într-un pat cu drepturi depline, sunt suficiente câteva mișcări.

Design real Designul universal și strict al canapelei deschide o gamă largă de experimente interioare. „Menli” se va potrivi perfect într-un mediu modern. Simte-i carisma și primește complimente de la oaspeții tăi! Confort maxim Multe surprize placute se ascund in spatele simplitatii aparente a designului Menli. Pernele moi care acționează ca un spătar, împreună cu cotierele largi, sunt concepute pentru o ședere confortabilă în cercul familiei. Pentru odihnă și somn În centrul designului acestei canapele se află un sistem fiabil de desfășurare „eurobook”. Echipați „Menly” cu un bloc de arcuri independente și folosiți-l ca pat în fiecare zi - patul va fi plat și moderat dur. Spațiu de depozitare Sub scaunul otomanului se află un compartiment spațios pentru lenjerie, care este ușor de accesat cu ajutorul unui mecanism de ridicare. Această cutie vă va permite să depozitați lenjerie de pat și lenjerie fără a ocupa spațiu valoros în dulap.