Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Midgard Textil Gri

ID produs: 92839
Stoc furnizor
84.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Midgard Textil Gri

O canapea Midgard mare și elegantă va oferi familiei dvs. un loc confortabil pentru a vă relaxa împreună. Pernele sale confortabile pentru spate și cotierele înclinate sunt ideale pentru o companie mare. Designul laconic cu accente moderne se va potrivi perfect în interiorul unei camere de zi confortabile.

Dinamic și modern Poziția de scaun ergonomică scăzută și caracteristicile minimaliste creează un aspect atractiv, modern și dinamic pentru canapea. Pereții laterali largi, teșiți la bază, arată deosebit de elegant. Pentru o odihnă confortabilă Spuma poliuretanică elastică de la bază este responsabilă pentru sprijinul adecvat și pentru confortul dumneavoastră în timpul odihnei. Umplutură de pernă - holofiber, cheia pentru o potrivire confortabilă și o durată lungă de viață a canapelei. Posibilitatea de transformare În designul gândit al unei canapele „Midgard” este prevăzut mecanismul de transformare „delfin”. O platformă suplimentară este situată sub scaunul părții drepte și există o nișă de lenjerie spațioasă în otoman. Finisaj decorativ Spatele canapelei este acoperit cu materialul principal - puteți pune în siguranță „Midgard” în centrul camerei. Cusăturile duble ale pernelor cu legături centrale ușoare completează aspectul confortabil al acestei canapele.