Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Murano Velvet Latte

ID produs: 69107
Stoc furnizor
89.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Murano Velvet Latte

Nu te mai lupta pentru locul tău în fața televizorului! Cu coltarul Murano, va exista suficient spatiu liber si confortabil pentru intreaga familie. Spătar dublu moale, scaun adânc, pat ideal plat cu umplutură ortopedică fac din Murano un favorit printre varietatea de canapele de colț.

Canapea Murano frumoasă și confortabilă va crea o atmosferă caldă în orice cameră. Un scaun și spătar cusute, o nuanță profundă a tapițeriei, perne confortabile cu umplutură moale - modelul arată confortabil acasă. Potrivire confortabilă Contururile netede și formele moi ale lui Murano te pregătesc pentru relaxare! Două perne decorative cu dimensiunile 54x33 cm sunt deja incluse în set - scopul lor este să vă facă distracția cât mai confortabilă. Cotiere practice Rolul plăcuțelor de pe cotiere este îndeplinit de panouri MDF alungite. Aceasta nu este doar o modalitate de a decora un model, ci și o tehnică practică menită să organizeze depozitarea lucrurilor mărunte necesare (telecomandă, smartphone) la îndemână. Umplutură ortopedică Vă rugăm să rețineți că canapeaua Murano este umplută cu un bloc de arcuri independente de 10 cm înălțime.