Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Porto Textil Gri

ID produs: 58212
Stoc furnizor
32.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Porto Textil Gri

Porto mare și confortabil este o simfonie de confort acasă și odihnă confortabilă. Sezutul lat si formele laconice au facut din aceasta canapea preferata in familiile in care le place sa petreaca timp impreuna sau sa primeasca musafiri. Avantajele semnificative ale modelului sunt posibilitatea de transformare într-un loc de dormit cu drepturi depline, un mecanism de pliere simplu și fiabil și, desigur, un preț accesibil!

Design european Imaginea strictă a canapelei "Porto" va fi notă finală în interiorul modern al camerei de zi. Rămâne doar să punem accente de culoare, completând tapițeria simplă cu perne decorative contrastante. Pentru o familie numeroasă Întreaga familie sau un grup de prieteni se va așeza confortabil pe o bază largă. Trei perne elastice umplute vor oferi suportul potrivit pentru spate, iar cotierele moi sunt atât de confortabile de sprijinit! Mecanism „delfin” Sistemul de transformare „delfin” este simplu și durabil. Există o platformă ascunsă sub scaunul canapelei. Pentru a-l extinde, trebuie doar să trageți bucla specială și patul este gata. Colț spațios Otomanul (partea de colț a canapelei) are un compartiment spațios pentru lenjerie. Este convenabil să puneți la loc pernele în ea noaptea și în timpul zilei - să depozitați lenjeria de pat: pături, perne, covoare.