Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Rothschild Nero

ID produs: 76166
Stoc furnizor
147.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Rothschild Nero

Cu o canapea de colț „Rothschild”, interiorul sufrageriei tale va arăta întotdeauna respectabil și relevant! Aspectul laconic, extrem de confortabil și primitor se va potrivi perfect într-un cadru clasic. Pe lângă aspectul vizual, canapeaua este și foarte confortabilă. Forma ergonomică a pernelor de spătar și adâncimea optimă a scaunului vă vor ajuta să vă relaxați și să vă bucurați din plin de odihnă.
Pernele spatarului si sezutul sunt din piele naturala.

Forme rotunjite laconice reprezentative si stilate, cusaturi decorative ale sezutului si spatarului, textura din piele naturala, stil impecabil si eleganta in fiecare detaliu - canapeaua Rothschild va deveni centrul logic al oricarei camere de zi. Ergonomie în detaliu Adâncime optimă a scaunului, umplutură elastică la bază, perne pentru spătar cu suporturi lombare, cotiere funcționale cu pernuțe moi - designul ergonomic vă va permite să vă așezați confortabil pentru a vă relaxa! Pat Tradițional pentru canapele de colț, mecanismul delfin testat în timp va transforma cu ușurință canapeaua într-un pat complet. Pentru transformare, trebuie să împingeți platforma ascunsă de sub scaun și să o ridicați. O combinație practică O combinație practică de piele naturală și un înlocuitor de nuanță identic a fost aleasă ca tapițerie a canapelei. Cotierele, șnurul și spătarul sunt acoperite cu material artificial - nimeni nu va observa „înlocuirea”!