Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Sayle Barhat Emerald

ID produs: 37711
Stoc furnizor
139.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Sayle Barhat Emerald

Canapea Sayle este un reprezentant clasic al stilului Scandi-chic. Cotierele inguste, pernele voluminoase si picioarele metalice inalte il fac in centrul atentiei in orice interior. Folosind designerul online de pe site, puteți alege culoarea potrivită și puteți face din canapea un accent luminos sau un plus elegant. Umplerea canapelei - spuma Elax Medium și un bloc de arc independent, creează cele mai confortabile condiții pentru odihnă și somn.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Amortizare perfecta Spuma inovatoare Elax Medium este unul dintre principalele avantaje ale canapelei Saile. Combinația de straturi dure și moi oferă suportul necesar coloanei vertebrale, sporind calitatea odihnei. Umplutura constă din celule de diferite dimensiuni, care distribuie uniform sarcina, permițând persoanelor de diferite forme să se simtă la fel de confortabile. Locul de dormit confortabil al lui Saile este perfect pentru somnul zilnic, datorită umpluturii cu mai multe componente - spumă confortabilă Elax Medium și blocului cu arc independent, precum și unui proces simplu de desfășurare. Mecanismul pantograf cu o mișcare ușoară transformă canapeaua într-o suprafață plană, nu inferioară confortului unui pat. Sertarul spațios pentru lenjerie vă permite să depozitați lenjeria de pat și să utilizați eficient spațiul. Suporturi înalte Picioarele canapelei Sayle sunt realizate din lemn masiv. O astfel de soluție nu numai că va deveni un detaliu interior elegant, ci va face și vizual canapeaua din interior mai ușoară și mai aerisită. Înălțimea de 15 centimetri facilitează curățarea: orice aspirator robot poate trece cu ușurință pe sub canapea.