Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Siteno Barhat Salmon

ID produs: 65348
Stoc furnizor
74.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Siteno Barhat Salmon

Canapea de colț „Siteno” elegantă și elegantă, va găzdui confortabil gospodăria și oaspeții în camera de zi sau studio. Formele dreptunghiulare clare se concentrează pe interioare într-un stil modern, în timp ce designul laconic și nuanțele nobile îl fac aproape universal.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Aspect spectaculos Debordările moi din velur și șnururile decorative cu nasturi creează o senzație confortabilă. Spatele este și el tapițat cu materialul principal, modelul arată decent din orice unghi. Picioarele conice înalte din lemn masiv sunt disponibile în trei nuanțe naturale. Arata usoare, elegante si faciliteaza curatarea. „Pantograf” convenabil Scaunul „plimbă” lin prin aer, fără a atinge suprafața podelei și stă pe suporturi. Spătarul se sprijină pe scaunul liber. Sistemul de pantograf, combinat cu umplerea de înaltă calitate, este proiectat pentru sarcini semnificative. Canapeaua este potrivită pentru somnul zilnic și va fi o alternativă demnă la pat. Bloc de arcuri independente Fiecare arc este închis într-o carcasă individuală și acționează independent. Greutatea este distribuită uniform, astfel încât să vă relaxați pe o bază de înaltă calitate va fi plăcut și cu adevărat reparator. BNP se află deasupra șarpelui de primăvară, ceea ce oferă suprafeței o elasticitate suplimentară. Umplutură de înaltă calitate Trei perne dorsale voluminoase și două role decorative vă vor ajuta să vă simțiți confortabil cu confort maxim. Cu ele, canapeaua arată confortabil ca acasă. Aranjați-le cum doriți și bucurați-vă! In interiorul pernelor se afla o pesmet de spuma PU elastica si o holofibra fara greutate, care garanteaza pastrarea formei.