Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Slipson Happy Light

ID produs: 41915
Stoc furnizor
62.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Slipson Happy Light

Mobilierul cu o siluetă laconică cu un decor minim este la fel de bun atât pentru munca concentrată, cât și pentru relaxare. Canapea minimalistă „Slipson” este o confirmare clară a acestui lucru!

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Concizie Modelul se caracterizează prin simplitatea liniilor și a formelor, lipsa decorului atrăgător. În același timp, „Slipson” moale și confortabil va aduce confort și o atmosferă caldă oricărui interior! Functionalitate maxima Mecanismul „pantograf” iti permite sa salvezi pardoseala: scaunul nu se rostogoleste inainte, ci „plimba” lin prin aer si sta pe suporturi. Fără zgârieturi sau covoare mototolite. Odihnă confortabilă După transformare, sezutul și spătarul formează o suprafață monolitică perfect plană pentru dormit - articulațiile nu se simt. Comoditatea va adăuga două perne mari moi care formează spatele. Stil în detalii Canapeaua nu pare voluminoasă: cotierele înguste fac modelul vizual mai „fără greutate” și economisesc spațiu. Picioarele conice înalte din lemn masiv susțin în siguranță baza canapelei.