Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Suffolk Sherst Grey

ID produs: 16936
Stoc furnizor
54.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Suffolk Sherst Grey

Canapeaua de colț elegantă și practică "Suffolk" - întruchiparea fiabilității și confortului. Liniile netede ale canapelei îi subliniază aspectul elegant. Modelul va fi potrivit atat pentru incaperi spatioase moderne, cat si pentru incaperi mici.

Geometrie atentă Configurația colțului are mai multe avantaje simultan. Cu ajutorul unui pouf, puteți împărți vizual spațiul din cameră în zone. Și, desigur, este atât de convenabil să te relaxezi pe colțul, întinzând picioarele. Pentru odihna si somn Scaunul larg, moderat elastic al canapelei este propice odihnei. Sistemul de transformare Dolphin este simplu și de încredere. Canapeaua se desfășoară ușor și rapid într-un pat spațios. Picioare din lemn Picioarele joase sunt realizate din lemn masiv de fag. Acest tip de lemn are o densitate deosebită și un model de cereale frumos. Canapeaua este ridicată deasupra podelei și nu arată masivă și ghemuită. Decor laconic Canapeaua Suffolk are o silueta moale, rotunjită. Cusăturile decorative de pe cotiere, perne și scaun adaugă farmec și eleganță fără a copleși designul.