Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Coltar Torin Light

ID produs: 59849
Stoc furnizor
98.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Coltar Torin Light

Canapeaua de colț „Thorin” este o soluție bună pentru cei care plănuiesc să folosească camera de zi ca dormitor. Formele sale ghemuite, laconice vor completa perfect un interior modern, iar o abundenta de perne moi dorsale si lombare va asigura un sejur confortabil!

Design european „Thorin” - alegerea pentru un living spațios, decorat într-un stil modern laconic. Formele netede, rotunjite ale designului ghemuit fac modelul confortabil și deosebit de atractiv. Cotiere late Pereții laterali masivi și largi nu sunt doar o tehnică de design, ci și o parte practică a designului. Pune o carte, revistă, telecomandă și chiar pune o tavă – cu siguranță vei aprecia această soluție! În paza confortului Pernele moi vă vor ajuta să vă relaxați confortabil: trei perne mari dorsale și trei lombare. Când este desfășurat, „Thorin” este o alternativă la un pat dublu cu un bloc independent de arcuri la bază. Suport practic pentru lenjerie Colțul canapelei este și un sistem de depozitare pentru lenjerie de pat și lenjerie. Datorită ascensoarelor moderne cu gaz, accesul la conținutul acestuia va fi ușor - doar ridicați scaunul.