Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Comodă Stejar Techno Auriu

ID produs: 44446
Stoc furnizor
0 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Comodă Stejar Techno Auriu

Comoda fiabilă și încăpătoare „Techno” arată elegant și concis, datorită organizării bine gândite a spațiului interior. Fațadele contrastante fac dintr-un produs minimalist un detaliu de accent al interiorului. O comodă va completa armonios o cameră realizată în stil scandinav, mansardă sau rustic.

Eleganță confortabilă Comoda este realizată în tehnica „color-block”, combinând imitația lemnului natural și inserțiile discrete de culoare solidă. Modelul arată neobișnuit și atrăgător, iar încadrarea concisă cu șine contrastante adaugă rigoare și calitate grafică produsului. Ergonomie sofisticata Modelul compact este format din patru sertare spatioase, ceea ce face ca produsul sa fie potrivit atat pentru spatii spatioase cat si pentru spatii mici. Datorită picioarelor stabile, comoda se ridică deasupra podelei, facilitând procesul de curățare.