Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Cushion Fruit 45x45 Mustar

ID produs: 54980
Stoc furnizor
1.290 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Cushion Fruit 45x45 Mustar

Pernele decorative Freak Fruit sunt o colecție de accente textile strălucitoare pentru interior. Imprimeul abstract al autorului, cu culori mixte, va deveni un decor cheie printre modelele minimaliste și, de asemenea, se va potrivi armonios în stiluri îndrăznețe precum fusion și kitsch.

Informații importante: Este permisă numai curățarea manuală a petelor cu săpun și detergenți blânzi. Vă rugăm să citiți informațiile de îngrijire de pe eticheta produsului înainte de utilizare. Designul autorului Un design care nu respectă regulile și nu se teme de convenții. Dezvoltat de un designer de subiect - Dmitry Loginov - în special pentru cei care sunt pregătiți pentru decizii luminoase și îndrăznețe. Un imprimeu abstract și o combinație a unei întregi palete de tonuri vor face interiorul tău mai puțin obișnuit și plin de viață. Mult timp cu tine Acesta nu este un textil sezonier pe care îl vei actualiza anul viitor. Husa Freak Fruit este realizata din bumbac dens, care nu se uzeaza mult timp si nu isi pierde culorile, datorita pigmentilor naturali de colorare. Materialul este hipoalergenic si antistatic. Poliesterul elastic ca umplutură permite pernei să revină rapid la forma ei și să nu se deformeze după spălare.