Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Daybed Baltik Textil Lime

ID produs: 71493
Stoc furnizor
32.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Daybed Baltik Textil Lime

Air Couch "Baltic" își schimbă cu ușurință forma. Cotierele pliabile vă vor permite să transformați o canapea confortabilă într-un pat de o persoană spațios, cu tăblie. Un cadru realizat din material ecologic și spumă poliuretanică foarte elastică ca umplutură pentru saltea va atrage cunoscătorii stilului ecologic.

Informații importante: cotierele sunt fixate în trei poziții diferite, modificând astfel lungimea totală a canapelei. În poziție verticală, va fi de 142 cm, într-o poziție în unghi - 170 cm, în poziție orizontală - 200 cm. Pernele moi rotunjite formează spatele și diluează formele drepte ale bazei. Nuanțele naturale plăcute ale tapițeriei vor fi potrivite în orice mediu. Varietate de forme Cotierele pliabile sunt o modalitate convenabilă de a transforma canapeaua Baltik. Sunt fixate în siguranță în diferite poziții - de la orizontal la vertical. Pentru transformare, produsul nu trebuie îndepărtat de perete, iar procesul în sine nu necesită efort. Design independent Canapeaua Baltik constă dintr-un cadru deschis care seamănă cu o bancă cu spătar atunci când este desfășurată, o saltea moale și trei perne. Modelul este destul de mobil, dacă se dorește, se mișcă ușor, ceea ce vă permite să schimbați mediul după bunul plac și dispoziție. Pentru adulți și copii Structura cu zăbrele asigură schimbul de aer și ventilația saltelei, pentru a crea un microclimat favorabil pentru dormit. Canapeaua este potrivită pentru o creșă sau camera unui adolescent, unde poate funcționa și ca zonă de joacă sau loc pentru primirea oaspeților.