Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Daybed Deans Velvet Emerald

ID produs: 87606
Stoc furnizor
42.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Daybed Deans Velvet Emerald

Într-o cameră de zi mică, patul de zi Deans poate înlocui cu ușurință o canapea tradițională. O astfel de piesă de mobilier va „înmuia” interiorul, îi va adăuga o notă de romantism. Modelul se va potrivi cu ușurință în decorul bucătăriei, al creșei și chiar al unui hol spațios.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design scandinav Cu o siluetă elegantă și discretă, acest pat de zi va lumina orice decor contemporan. Picioarele înalte completează perfect baza dreptunghiulară, tapițată cu material texturizat. Comoditate fără excepție Scaunul cu adâncime medie permite persoanelor de orice înălțime să stea confortabil. Dimensiunile canapelei sunt suficiente pentru a o folosi ca pat suplimentar pentru oaspeti. Picioare din lemn Picioarele conice alungite din lemn masiv susțin în siguranță corpul canapelei Deans. Astfel de suporturi au o rezistență deosebită, iar datorită impregnării sunt rezistente la factorii externi. Suporturile pentru canapea cu picioare înalte sunt realizate din lemn natural. Înălțimea lor este de 15 cm. Astfel de picioare nu sunt doar decorative, ci și practice: orice aspirator robot modern va trece pe sub baza modelului.