Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Dulap batant Light-3-170-240 Alb fara oglinzi 3 usi

ID produs: 56231
Stoc furnizor
28.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Dulap batant Light-3-170-240 Alb fara oglinzi 3 usi

Dulapul cu trei uși „Light-3” - un exemplu de minimalism modern, va deveni un plus funcțional la articolele din seria cu același nume. Fațadele stricte cu o textură lemnoasă sunt combinate perfect cu o nuanță închisă a corpului. Umplutura combinată standard sistematizează depozitarea dulapului: de la haine și încălțăminte până la lenjerie de pat și accesorii.

Informații importante: Pentru a preveni căderea produsului, este recomandat să-l atașați pe perete folosind copertina de mobilier care este inclusă în kit. Toți pereții sunt fabricați din materiale diferite, așa că mijloacele de fixare nu sunt incluse. Pentru selectarea elementelor de fixare potrivite, vă recomandăm să contactați un magazin specializat. Design laconic Designul simplu, discret, nuanțele naturale și texturile din lemn fac din dulapul o piesă de mobilier versatilă. Acesta va completa favorabil interiorul oricărei încăperi: sufragerie, dormitor, hol sau dressing. Sistem de deschidere fiabil Dulapurile batante sunt un adevărat clasic al genului. Sistemul de balamale a ușii este fiabil și durabil datorită simplității sale. In plus, spre deosebire de modelele cu fatade glisante, intregul spatiu din interior poate fi folosit pentru depozitare.