Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Dulap batant Mayer-2-100-210 Plus Stejar Sonoma / Alb

ID produs: 84738
Stoc furnizor
35.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Dulap batant Mayer-2-100-210 Plus Stejar Sonoma / Alb

Un dulap cu balansoar este o soluție clasică pentru depozitarea hainelor și obiectelor personale. Fiabilitatea și simplitatea designului garantează o durată lungă de viață, iar umplerea internă competentă - spațiu și acces ușor la conținut. Designul modern al carcasei și fațadelor vă va permite să plasați cu ușurință modelul în interiorul oricărei încăperi: sufragerie, dormitor, hol și chiar birou.

Performanță elegantă Design simplu și elegant, nuanțe naturale și decor discret - o interpretare modernă a clasicilor face din garderoba balansoar un adevărat decor al mediului. Designul laconic al fațadelor face posibilă încadrarea cu ușurință a modelului într-un interior deja finalizat. Depozitare rațională Umplutura interioară sofisticată va rezolva odată pentru totdeauna problema depozitării hainelor, textilelor și accesoriilor în casă. O serie de compartimente adânci, un mezanin încăpător și o bară metalică solidă pentru umerase - în dulapul cu balamale, fiecare piesă de îmbrăcăminte își are locul ei. Sistem de balamale de încredere Sistemul de balamale pentru uși utilizat în dulapurile cu balamale este extrem de fiabil și durabil datorită simplității sale. În plus, odată cu acesta, spațiul din interiorul dulapului este utilizat pe deplin, spre deosebire de modelele „coupe”, unde sistemul ușilor glisante poate „mânca” până la 8-10 cm Materiale sigure Modelul este fabricat din materiale rezistente și înalte. PAL de calitate cu clasa de emisie E1 si MDF, dovedit ca fiind materiale practice, rezistente la sarcina. Protecția mediului lor este confirmată de certificatele relevante, ceea ce înseamnă că nu vă puteți face griji pentru sănătatea dumneavoastră.