Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Dulap dulap Innsbruck-4 Alb

ID produs: 93650
Stoc furnizor
85.290 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Dulap dulap Innsbruck-4 Alb

Dulapul batant Innsbruck-4 este un model masiv și încăpător, care oferă un spațiu de depozitare complet și organizat. Datorită inserțiilor reflectorizante și unui design ergonomic, produsul combină funcțiile unui dulap și o oglindă separată. Modelul expresiv va deveni un accent al interiorului în stilul Scandi, Rustic sau Provence.

Informații importante: Pentru a preveni căderea produsului, este recomandat să-l atașați pe perete folosind copertina de mobilier care este inclusă în kit. Toți pereții sunt fabricați din materiale diferite, așa că mijloacele de fixare nu sunt incluse. Pentru selectarea elementelor de fixare potrivite, vă recomandăm să contactați un magazin specializat. Clasic îngrijit Designul discret al dulapului arată elegant și sofisticat datorită verticalelor create de elemente sculptate și uși cu balamale. Inserțiile de oglindă extind vizual spațiul, făcând camera mai luminoasă. Ergonomie sofisticată Ușile centrale ale dulapului sunt echipate cu oglinzi și deschid șina pentru trempels. Compartimentele laterale sunt reprezentate de rânduri de rafturi închise. Partea inferioară a dulapului este formată din două sertare spațioase cu compartimente închise.