Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Dulap dulap Mayer-4-190-210 Stejar Sonoma / Alb

ID produs: 86805
Stoc furnizor
59.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Dulap dulap Mayer-4-190-210 Stejar Sonoma / Alb

Design clasic cu patru uși cu balamale, fațade atractive și umplere interioară funcțională - dulapul din seria Mayer-4 va deveni indispensabil într-o cameră de zi, dormitor sau hol modern.

Informații importante: Pentru a preveni căderea produsului, este recomandat să-l atașați pe perete folosind copertina de mobilier care este inclusă în kit. Toți pereții sunt fabricați din materiale diferite, așa că mijloacele de fixare nu sunt incluse. Pentru selectarea elementelor de fixare potrivite, vă recomandăm să contactați un magazin specializat. În stil rustic Un tribut adus tradițiilor, o dorință pentru o viață simplă la țară: textura lemnului natural, frumusețea nuanțelor naturale și absența decorului atrăgător - designul discret al dulapurilor din seria Mayer se va potrivi cu ușurință într-un interior modern. Finisaj neobișnuit al fațadelor Fațadele dulapului Mayer sunt realizate din plăci MDF încadrate în aceeași culoare. În ciuda absenței oglinzilor, a sticlei și a altor decoruri, nu pare plictisitor. Sistem de depozitare Spațiul din interiorul dulapului este utilizat cât mai eficient posibil. Un umeraș clasic și rafturi de lenjerie vă vor permite să vă organizați garderoba, iar sertarele sunt convenabile de utilizat pentru depozitarea accesoriilor. Construcție fiabilă Plăcile din PAL și MDF - materialele din care este realizat dulapul - au fost supuse unui control de calitate adecvat. Practici si rezistenti la uzura, indeplinesc toate standardele de productie, sunt siguri si durabili.