Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Dulap dulap Sheverton-3

ID produs: 72086
Stoc furnizor
29.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Dulap dulap Sheverton-3

Dulapul balansoar „Sheverton-3” - întruchiparea eleganței și ergonomiei. Spațiul de depozitare atent, un sistem de uși batante cu trei canape și dimensiunile compacte vă permit să instalați dulapul atât în încăperi spațioase, cât și în camere mici. Designul laconic va completa armonios interioarele în stil scandinav, modern sau mansardă.

Informații importante: Pentru a preveni căderea produsului, este recomandat să-l atașați pe perete folosind copertina de mobilier care este inclusă în kit. Toți pereții sunt fabricați din materiale diferite, așa că mijloacele de fixare nu sunt incluse. Pentru selectarea elementelor de fixare potrivite, vă recomandăm să contactați un magazin specializat. Eleganță restrânsă Garniturile metalice elegante sunt rezistente la abraziune și se potrivesc perfect în interioarele moderne minimaliste. Designul modelului arată luminos și original datorită contrastului fronturilor lucioase și inserțiilor cu imitație de lemn. Ergonomie sofisticată Picioarele, încastrate față de marginea exterioară, nu încalcă integritatea fațadei, oferind în același timp stabilitate produsului. In spatele usilor duble se afla un mezanin si o bara pentru umerase. Un număr de rafturi sunt ascunse în spatele unei cercevele separate. În completarea designului sunt două sertare spațioase.