Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Dulap dulap Tonheim-1-2

ID produs: 95663
Stoc furnizor
27.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Dulap dulap Tonheim-1-2

Dulapul balansoar „Tonheim-1-2” este o combinație de tendințe moderne în moda mobilierului și forme clasice stricte. Datorită aspectului său laconic, liniilor grafice și dimensiunii destul de compacte, modelul se va potrivi perfect într-o cameră mică în stilul scandi, modern, minimalism sau neoclasicism.

Informații importante: Pentru a preveni căderea produsului, este recomandat să-l atașați pe perete folosind copertina de mobilier care este inclusă în kit. Toți pereții sunt fabricați din materiale diferite, așa că mijloacele de fixare nu sunt incluse. Pentru selectarea elementelor de fixare potrivite, vă recomandăm să contactați un magazin specializat. Simplitate laconică Frezarea pe fațadă sub formă de faguri formează un exterior elegant, unic al produsului. Culorile deschise și armăturile metalice fac din dulap un accent discret, dar expresiv în cameră. Asamblare universală Dulapul poate fi asamblat astfel încât ușa să se deschidă în orice parte - cea în care este mai confortabil accesul. Acest lucru permite modelului să se încadreze cu ușurință în rutina obișnuită a vieții și în mediul de zi cu zi. Stabilitate excelentă Produsul este echipat cu picioare din plastic care asigură stabilitate maximă, ceea ce este deosebit de important pentru familiile cu copii mici și animale. În același timp, picioarele sunt absolut invizibile și nu ies în evidență pe fundalul fațadei. Mișcarea perfectă „Tonheim-1-2” este echipată cu ghidaje cu bile de înaltă calitate, care vă permite să scoateți lin și silentios sertarele, folosind tot spațiul util al dulapului. Mânerele metalice robuste și rotunjite garantează deschiderea ușoară a ușilor.