Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Fasole Roxy L Owls

ID produs: 71620
Stoc furnizor
8.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Fasole Roxy L Owls

„Roxy” este o soluție elegantă, un adevărat punct culminant al interiorului! Modelul seamănă cu o pernă mare în contur. Forma moale neobișnuită a fotoliului, liniile rotunjite și țesăturile frumoase ale huselor vor adăuga confort oricărei încăperi, perfectă pentru o creșă sau o cameră de zi decorată în stil modern.

Scaunul pară confortabil și estetic va atrage atât copiii, cât și adulții! Varietatea de scheme de culori vă va permite să alegeți opțiunea potrivită pentru a crea un interior armonios. Partea imprimata a husei este din velur, o tesatura catifelata si placuta la atingere. Potrivire perfectă Bilele din spumă de polistiren granulat ajută produsul să se adapteze la caracteristicile individuale ale corpului persoanei așezate, ceea ce vă permite să ușurați sarcina asupra coloanei vertebrale și face ca restul să fie cât mai confortabil posibil. Mobilitate Greutatea ușoară facilitează mutarea scaunului, chiar și un copil poate face acest lucru. De asemenea, este ușor să rearanjați camera. Scaunul poate fi luat cu tine la picnic - se va potrivi cu ușurință în portbagajul unei mașini. Siguranță Căptușeala moale și o formă netedă și simplificată vă ajută să stați confortabil în timp ce vizionați un film sau să vă mențin în siguranță în timp ce jucați jocuri. Mobilierul fără rame este cea mai bună alegere pentru amenajarea unei camere de joacă sau a unei creșe.