Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Fasole Roxy XXL Velvet Yellow

ID produs: 46029
Stoc furnizor
8.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Fasole Roxy XXL Velvet Yellow

„Roxy” este o alternativă originală la un scaun obișnuit. Modelul de formă clasică este conceput pentru un mediu acasă sau informal de birou, va arăta deosebit de bine într-un interior modern. Mutați scaunul din cameră în cameră - acolo unde doriți să organizați un colț pentru relaxare chiar acum.

Forma anatomică Principalele avantaje ale modelelor de genți sunt confortul și comoditatea. Structura aerului capătă instantaneu forma dorită, adaptându-se la contururile corpului persoanei așezate. Umplere Styrofoam - 90% consta din aer! Materialul ușor, non-toxic, hipoalergenic este non-higroscopic, ceea ce îl face igienic și practic pentru uz casnic. Comoditate și siguranță Prezența unui mâner din material textil pe husă facilitează deplasarea scaunului, simplifică procesul de curățare sau schimbare a interiorului. Scaunul nu are colțuri și este absolut sigur pentru copii. Tesatura delicata Husa exterioara este din velur. Plăcut la atingere, materialul delicat este durabil și fără pretenții la îngrijire. Debordările frumoase de material vor adăuga confort interiorului.