Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Fasole Spania XXL Velvet Blue

ID produs: 30329
Stoc furnizor
9.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Fasole Spania XXL Velvet Blue

Beanbag „Spania” va oferi confort oricărei încăperi, perfect pentru o creșă sau sufragerie decorată în stil modern. O soluție elegantă și practică, un adevărat punct culminant pentru orice interior!

Design confortabil Datorită cusăturilor originale cu diamante voluminoase, scaunul arată incredibil de confortabil. Husa detasabila este realizata din velur, o tesatura rezistenta, durabila si catifelata la atingere. Forma anatomică Polistirenul expandat hipoalergenic este utilizat ca umplutură. Datorită umplerii cu granule mici, scaunul ia singura formă corectă - forma corpului așezat. Ergonomie Beanbag-ul nu are nevoie de o cameră spațioasă: nu are cotiere și spătare masive. Soluția este creată direct pentru apartamente sau garsoniere mici. Mobilitate Modelul este funcțional, confortabil și compact. Greutatea redusă a produsului și bucla de mâner din material textil facilitează mutarea acestuia în apartament chiar și pentru un copil.