Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Masuta de cafea Linz-3 Light White

ID produs: 73907
Stoc furnizor
9.490 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Masuta de cafea Linz-3 Light White

Masuta de cafea Linz este un exemplu clasic de mobilier in stil industrial. Designul laconic, combinând în designul său textura lemnului și metalului, poate fi folosit cu ușurință într-un interior modern. Picioarele subțiri din metal sunt finisate în alb mat, care completează blatul dreptunghiular în nuanțe de lemn. Masa cu acelasi succes poate servi drept suprafata de lucru si loc pentru masa.

Design original Designul mesei este gândit până la cel mai mic detaliu: blatul din pin masiv este combinat ideal cu picioare metalice de aceeași formă. Baza geometrică își îndeplinește în mod fiabil funcțiile timp de mulți ani. Baza de încredere Baza acestei mese diferă prin aspectul original și, în același timp, simplitatea constructivă. Realizat dintr-un profil metalic 20x20 mm, este stabil si nu zgarie podeaua datorita tampoanelor furnizate.