Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Nils perna de dormit

ID produs: 47202
Stoc furnizor
3.490 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Nils perna de dormit

Perna anatomică este o preocupare pentru sănătate și somn confortabil. Efectul de memorie și forma universală a pernei îi permit să se adapteze la curbele corpului. Acesta este un suport ideal care permite coloanei vertebrale să fie într-o poziție naturală.

Dormit lateral confortabil Forma pernei Nils este special concepută pentru cei cărora le place să doarmă pe o parte. Forma anatomică a pernei cu o adâncitură pronunțată sub umăr vă permite să susțineți corect regiunea cervicală. Coloana vertebrală este într-o poziție naturală, datorită acestui fapt, se realizează relaxarea musculară și somnul reparator. Husa detasabila Perna este completata cu o husa detasabila convenabila. Velourul de bumbac protejează perna de murdărie, deteriorarea suprafeței și menține circulația naturală a aerului. Husa este usor de intretinut, asa ca este usor sa mentineti igiena patului cu ea.