Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Adona 180 Barhat Alb

ID produs: 13588
Stoc furnizor
42.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Adona 180 Barhat Alb

Patul dublu elegant „Adona” va deveni un adevărat decor al dormitorului și va crea o stare de spirit confortabilă. Modelul este prezentat în mai multe dimensiuni - puteți alege o opțiune pentru o cameră de orice dimensiune.

Un nou clasic Un aspect elegant este creat datorită spatelui înalt ondulat. Snururile moi îngroșate adaugă confort și soliditate, iar debordările din velur adaugă eleganță. Nuante reale Individualitatea va da nuanta tapiteriei - deschisa sau inchisa, pentru fiecare gust. Velourul moale va încânta nu numai cu senzații tactile plăcute, ci și cu ușurința de îngrijire. Soluție universală Modelul va completa favorabil un interior modern. Garnitură laconica pentru tăblie, cadru solid - completat cu o pereche de noptiere „Adona” va crea o compoziție armonioasă! Baza ortopedica Baza lamelelor imbunatateste proprietatile ortopedice ale saltelei si contribuie la un somn confortabil. Mecanism de ridicare - pentru acces ușor și rapid la sertarul pentru lenjerie.