Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Darline 140 Alb

ID produs: 46808
Stoc furnizor
17.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Darline 140 Alb

Forma strictă și în același timp simplă a patului Darline atrage privirea. Nu este nimic de prisos în designul modelului - un design practic fără tăblie și un aspect laconic deschid un spațiu larg pentru experimente interioare!

Design versatil Cadrul de pat compact Darline este ideal pentru spatiile mici, folosind eficient spatiul dormitorului. Sub bază, este ușor să organizați depozitarea suplimentară folosind containere sau cutii. Spatiu pentru creativitate Cu patul Darline, spatiul pentru decorarea spatiului in locul tabliei lipsa este aproape nelimitat. Decorează peretele cu panou de designer, covor, panou cu tapițerie textilă – așa cum îți dorești! Suporturi înalte Picioarele patului, în ciuda „legerii” lor vizuale, se caracterizează printr-o rezistență crescută. Realizate din lemn masiv de fag, rezistă perfect la greutate - sarcina maximă pe bază, declarată de producător, este de 300 kg. Baza solida Somiera cu lamele elastice este special conceputa pentru a spori efectul ortopedic al saltelei. Grila pe baza metalica este deja inclusa in pretul modelului - trebuie doar sa alegeti o saltea de duritate potrivita.