Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat de zi Magni Blue

ID produs: 21869
Stoc furnizor
32.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat de zi Magni Blue

Modernă și elegantă, luminoasă și neobișnuită - canapeaua Magni. Se va completa armonios interiorul casei sau al țării, se va potrivi în camera de zi, dormitor sau sufragerie. Modelul este universal - îl puteți folosi ca canapea mică, zonă de relaxare sau pat. Designul este simplu și fiabil - baza este realizată din lemn natural, ecologic și durabil. Canapeaua se desfășoară datorită cotierelor fixate în diferite planuri.
Inaltimea canapelei pe spate este de 57 cm.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Cunoscătorii de canapea naturală „Magni” se vor potrivi armonios în interiorul ecologic modern al apartamentului, ceea ce implică utilizarea materialelor naturale, va arăta grozav într-o casă de țară sau pe o verandă închisă. Design practic Cotierele canapelei sunt fixate la diferite unghiuri de înclinare. Acest lucru permite scaunului să se așeze cu confort maxim. Și coborând pereții laterali la orizontală cu podeaua, organizezi o suprafață confortabilă pentru dormit. Baza din lemn masiv Rama modelului este din cherestea de pin - un material natural si prietenos cu mediul. Pinul nu este doar puternic, ci și extrem de durabil. Canapeaua va dura mulți ani datorită utilizării fitingurilor fiabile. Potrivire moale O saltea improvizată din două piese, fermă și nu prea moale. Spuma poliuretanică de la bază oferă suport optim în timpul odihnei. Decorul sub formă de butoane completează favorabil designul canapelei.