Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat de zi Norfolk Velvet Latte

ID produs: 69741
Stoc furnizor
32.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat de zi Norfolk Velvet Latte

Canapeaua Norfolk este o canapea mică confortabilă, cu două perne pentru spătar. Spre deosebire de o canapea clasică, aceasta ocupă mai puțin spațiu și arată „ușoară”. Acest design este perfect pentru o cameră de zi, creșă sau zonă de recreere.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design scandinav Proporțiile adecvate, forma laconică moale sunt potrivite în orice interior modern. Patul de zi modern „Norfolk” în stil minimalist actual va umple spațiul cu o atmosferă de confort și căldură! Umplutura de înaltă calitate „Norfolk” captivează cu o moliciune de neegalat. În interiorul pernelor există o holofibră fără greutate și luxuriantă. Alegerea umplerii unui scaun este posibilă: PPU elastic sau bloc de arcuri independente. Două variante Vă rugăm să rețineți: designul modelului implică alegerea locației spatelui. Cotiera asimetrica faciliteaza aspectul produsului, economiseste spatiu si poate fi instalata fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga. Stilul este în detalii Picioarele conice înalte din lemn masiv susțin în siguranță baza. Textura lemnului pare confortabilă și se potrivește oricăror soluții interioare. Suporturile pot fi realizate într-una din cele trei nuanțe naturale.