Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat de zi Robi Textile Ocean

ID produs: 14478
Stoc furnizor
16.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat de zi Robi Textile Ocean

Canapea Robi - concizia și regularitatea formelor. Designul produsului este o bază dreptunghiulară și o rolă ovală. Formele geometrice sunt excelente pentru o varietate de modele, permițându-vă să creați interioarele perfecte. Modelul compact va arăta armonios în camera de zi, pe balconul sau veranda casei de țară.

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Pat suplimentar Dacă este necesar, puteți organiza un pat cu drepturi depline pentru oaspeții pe canapea. Rola se sprijină pe o bandă de contact Velcro și este pur și simplu desfășurată, iar partea superioară a bazei se sprijină în lateral, formând o suprafață plană pentru dormit. Umplerea cu spumă elastică și hallcon vă va ajuta să dormiți și să vă relaxați confortabil. Design robust Cadrul și picioarele îngrijite ale canapelei sunt realizate din lemn masiv. Materialul natural și ecologic arată atractiv și este puternic și durabil. Inainte de a cumpara, poti alege culoarea potrivita suporturilor din mai multe nuante naturale.