Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat de zi Siteno Velvet Light

ID produs: 92245
Stoc furnizor
37.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat de zi Siteno Velvet Light

„Siteno” este o canapea confortabilă și concisă. O nuanță naturală plăcută a tapițeriei și un decor îngrijit se vor potrivi cu o varietate de soluții interioare. Proporții ajustate, formă moale zveltă - un model în stil scandinav minimalist va umple spațiul cu o atmosferă de confort și căldură!

Informații importante: în piesele din lemn masiv, este permisă o diferență de textura a lemnului și o diferență de culoare este posibilă și datorită absorbției diferite a vopselelor și lacurilor de către lemn. Design scandinav Cotiera asimetrică „luminează” aspectul și economisește spațiu pe scaun. Datorită picioarelor înalte din lemn masiv, produsul pare relevant, toate momentele asociate cu curățarea sunt facilitate. Pot fi realizate într-una din cele trei nuanțe naturale. Pentru un interior confortabil Modelul compact și elegant va fi potrivit în orice spațiu, fie că este vorba despre o cameră de zi, un budoir, un birou de acasă sau o zonă de lounge. „Siteno” este potrivit și pentru o creșă sau camera unui adolescent, unde poate funcționa și ca zonă de joacă sau loc pentru primirea oaspeților. Design atent Un cadru realizat din materiale ecologice este conceput pentru a rezista la stresul zilnic. În interiorul pernei există o firimitură PPU și o holofibră, care sunt responsabile pentru senzații tactile plăcute și pentru păstrarea formei. Modelul este mobil, ceea ce vă permite să schimbați situația după gust și dispoziție. Confort fără compromis Spătarul este format dintr-o pernă dreptunghiulară voluminoasă. Înălțimea și adâncimea optimă a scaunului vor fi confortabile pentru persoanele de orice înălțime. Un bloc de arcuri independente ca parte a umpluturii va asigura o odihnă confortabilă pentru o lungă perioadă de timp.