Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Innsbruck 180 Alb

ID produs: 56071
Stoc furnizor
63.290 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Innsbruck 180 Alb

Patul „Innsbruck-180” este un model confortabil și elegant pentru interioare în stil scandi, Provence sau rustic. Designul laconic al produsului vă permite să alegeți combinații elegante între o serie de modele din seria Innsbruck și alte ansambluri de mobilier. Patul spatios este dotat cu sertare spatioase pentru lenjerie, iar patul este situat la o inaltime confortabila.

Clasic restrâns Patul arată status și elegant datorită sculpturilor elegante de pe fațade și tăbliei înalte. Picioarele figurate susțin stilul clasic al modelului, iar mânerele vintage acționează ca un accent îngrijit și discret. Ergonomie sofisticată Patul în format euro este echipat cu o bază solidă fiabilă din placaj de înaltă calitate. Sertarele spațioase se deschid din lateral, permițându-vă să utilizați spațiul de depozitare fără a ridica salteaua și soclul.