Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Lightsey 180 Chess Black

ID produs: 71483
Stoc furnizor
39.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Lightsey 180 Chess Black

Patul „Lightsy” va deveni un partener fidel al somnului tău confortabil! Acest model combină simplitatea designului cu linii netede și forme moi. Silueta discretă a patului este completată de o tapițerie pentru tăblie plăcută la atingere, ascunzând colțurile și adăugând confort.

Patul cu design scandinav „Lightsy” este realizat într-un stil scandinav laconic. Datorită picioarelor înalte și părților joase, nu arată masiv și este potrivit pentru majoritatea interioarelor. Tăblie confortabilă Un spătar moale și îngrijit garantează un confort sporit în timp ce vă relaxați. Tablia arata voluminoasa si moale, este placut sa te sprijini de ea in timp ce te uiti la un film sau citesti. Baza solida Somiera de pat cu sipci elastice deasupra capului este special conceputa pentru a spori efectul ortopedic al saltelei. Datorită designului său robust, poate rezista la sarcini grele. Picioare din lemn Baza patului se ridică deasupra podelei pe picioare elegante conice din lemn masiv. Suporturile sunt deosebit de durabile, iar datorită impregnării sunt rezistente la factorii externi.