Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Milano 200 Maro

ID produs: 18027
Stoc furnizor
78.290 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Milano 200 Maro

Silueta grațioasă a patului Milano va deveni un adevărat decor al dormitorului! Forma curbată a bazei arată elegantă și atrăgătoare. Tapiteria din velur catifelat cu cusaturi decorative pe tot perimetrul patului aduce o contributie unica la imagine. Patul are o tăblie moale și laturi late la margini, ceea ce face restul și mai plăcut!

Eleganță și farmec „Milano” - un pat șic, realizat într-un stil ultra-modern. Baza lin curbată a modelului va adăuga farmec și farmec dormitorului tău, iar cusăturile decorative vor deveni un accent original. Baza fără picioare Vă rugăm să rețineți că designul patului Milano nu include picioare. Modelul se sprijină pe partea inferioară a bazei, ceea ce creează efectul de „imponderabilitate” și „plutire” în aer. Baza lamelelor Patul are o baza incorporata din lamele de mesteacan, care sporesc efectul ortopedic al saltelei. Ușor îndoit sub sarcină, îndeplinesc o funcție de absorbție a șocurilor și oferă suportul necesar. Tapițerie din catifea Materialul de tapițerie este velur moale în nuanțe la modă. Țesătura catifelată la atingere este atât de plăcută la atingere! Și este complet nepretențios în îngrijire și nu se uzează în timp.