Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat pentru bebe Oscar 90

ID produs: 41068
Stoc furnizor
20.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat pentru bebe Oscar 90

Patul de o persoană „Oscar” are un design laconic, un design bine gândit și are o dimensiune confortabilă a patului. Liniile drepte ale siluetei îi conferă un aspect modern și îi atrag pe cei care preferă mobilierul elegant, versatil.

Design modern Un pat de formă strictă este potrivit pentru un dormitor decorat în stil modern. Suprafețele cu veacul lemnului de stejar sunt plăcute la atingere și arată deosebit de confortabil. Baza se sprijină pe tăblie și tăblie și se ridică deasupra podelei, ceea ce facilitează curățarea și face patul mai ușor vizual. Caracteristică funcțională Baza este o suprafață plată și plată din placaj pe care este așezată salteaua. O bază solidă ar fi o opțiune potrivită pentru persoanele cărora, din motive medicale, li se recomandă să doarmă pe suprafețe plane și dure. Ușurință în utilizare Produsul este realizat din PAL modern. Îngrijirea suprafeței este fără efort, doar ștergeți suprafața cu o cârpă. Sub bază se află o nișă și un sertar spațios pentru depozitarea lenjeriei de pat, a echipamentului sportiv sau a hainelor de sezon. Spatar inalt Tablia patului subtire indeplineste atat o functie decorativa cat si practica, creand o atmosfera de securitate si propice relaxarii. Rezemat de perne de ea, te poți așeza confortabil pentru a citi sau a viziona un film fascinant. Absența unei tăblițe vă permite să vă urcați pe pat din orice parte.