Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Plidy 140 Sherst Blue

ID produs: 25535
Stoc furnizor
40.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Plidy 140 Sherst Blue

„Plidy” este un model universal care se adaptează cu ușurință la nevoile interiorului. Designul său este absolut strict și elegant. Butoanele decorative - trei pe tăblie și tăblie, completează favorabil forma rotunjită a patului. Materialele și ansamblul de înaltă calitate sunt responsabile pentru durabilitatea și fiabilitatea designului.

Design scandinav Forma dreptunghiulară rotunjită a patului Plidy este un exemplu de stil scandinav tradițional. Baza ridicată deasupra podelei face ca modelul dimensional să fie vizual ușor, adaugă „aer” atmosferei. Decor laconic Finisajul și în același timp „punctul culminant” al modelului „Plidy” sunt nasturi decorativi de pe tăblie și tăblie, acoperiți cu materialul principal. Legăturile superficiale atrag atenția și pun accente. Picioare practice Suporturile înalte din fag natural masiv nu sunt doar un dispozitiv decorativ. Designul pe picioare de 15 cm este cât se poate de practic - curățarea sub un astfel de pat este rapidă și ușoară.