Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Scandinavia 200 Light

ID produs: 80430
Stoc furnizor
39.690 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Scandinavia 200 Light

Fără bibelouri și decor - doar o formă laconică și tapițerie cu textura simplă. Patul „Scandinavia” poate fi numit pe bună dreptate universal. Fie ca este vorba de un cadru minimalist, de un simplu mansarda sau de un clasic modern - modelul se va potrivi intr-un dormitor de orice stil!

Design restrâns Forma strictă susținută a patului atrage privirea. Nu este nimic de prisos în designul modelului „Scandinavia” - aspectul universal deschide o mare posibilitate de experimente interioare! Fără tăblie Patul nu are tăblie tradițională, așa că o poți instala oriunde în cameră fără a deplasa spatele de perete. Datorită picioarelor metalice joase, „Scandinavia” arată vizual ușor. Huse detașabile Avantajul patului sunt husele detașabile, ceea ce facilitează curățarea și schimbarea tapițeriei în funcție de gusturile și interiorul dumneavoastră. Husele sunt prinse cu Velcro pe interiorul șnurului. Țesătura plăcută la atingere va încânta nu numai cu senzațiile tactile, ci și prin caracterul său practic. Baza într-un set Baza de pat este inclusă în pachetul standard al „Scandinavia”. Rama sa este metalica, iar lamelele sunt din lemn, din mesteacan indoit-lipit. Modelul poate fi completat cu mecanismul de ridicare si cutie pentru lenjerie.