Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Sheverton 140

ID produs: 10859
Stoc furnizor
27.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Sheverton 140

Un pat confortabil „Sheverton 160” se va potrivi perfect într-un interior modern minimalist, contribuind la crearea unei atmosfere calme și relaxate în dormitor. Modelul va deveni principalul accent al camerei datorită tăbliei nobile cu textura de lemn, linii stricte și un pat spațios.

Clasic confortabil Silueta clasică a modelului atrage atenția prin simplitatea și rafinamentul său elegant. Combinația a două culori pastelate facilitează montarea patului în diferite interioare. Efect ortopedic Patul este dublu, deci există un despărțitor de susținere în mijloc. Pentru un confort sporit și un somn sănătos, designerii de produse au prevăzut o bază din șipci elastice, care sporește efectul ortopedic al saltelei și prelungește durata de viață a acesteia. Rezerve ascunse Sub bază se află o cutie spațioasă de lenjerie. Mai multe compartimente sunt convenabile pentru depozitarea articolelor de sezon, a echipamentului sportiv sau a seturilor de pat suplimentare. Pentru a avea acces la compartiment, va trebui să ridicați baza patului. Pentru somn și odihnă Tăblia plată înaltă trebuie să se odihnească atât în poziție orizontală, cât și înclinată. Puteți atașa o pernă pentru un confort sporit în timp ce citiți sau vizionați un film interesant.Lipsa unei tăblițe vă permite să vă urcați pe pat din orice parte convenabilă.