Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Siena 180 Alb

ID produs: 75571
Stoc furnizor
45.290 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Siena 180 Alb

Pat dublu spațios "Siena" - armonia practicității și a gustului. Spatele moale elegant cu legături nu numai că va decora interiorul dormitorului, ci va face și restul confortabil. Aplecat pentru a citi înainte de culcare sau pentru a viziona un film - ce poate fi mai plăcut?
Spatele modelului este realizat din spunbond.

Soluție universală Modelul va completa favorabil interiorul modern al dormitorului. Nuanțe calme, decor discret și frumos pentru tăblie, picioare practice - comandă o pereche de noptiere în kit și completează logic situația! Design elegant Proporțiile bine echilibrate și formele dreptunghiulare obișnuite sunt completate de o tăblie de pat ceva mai mare, rupând astfel idila geometriei patului. Modelul nu oferă o tablă - acest lucru facilitează vizual designul. Finisaj de calitate Datorită legăturilor simetrice elegante de pe spate, „Siena” va deveni pe bună dreptate centrul semantic al dormitorului tău. Chiar și cusăturile decorative în același ton de tapițerie subliniază designul discret al patului și nu încalcă caracteristicile sale laconice. Baza la alegere Pachetul de baza al patului include o baza traditionala din sipci de mesteacan. Dacă doriți, puteți echipa structura cu un mecanism de ridicare - în acest caz, sub saltea va exista un compartiment spațios pentru lenjerie.