Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Siteno 160 Sah Negru

ID produs: 65374
Stoc furnizor
42.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Siteno 160 Sah Negru

Pat "Siteno" cu tapițerie moale - alegerea cunoscătorilor de odihnă confortabilă! Modelul va atrage susținătorii minimalismului din interior și va arăta avantajos într-un cadru modern.

Design contemporan Designul original al spătarului, formele regulate și contururile raționalizate, combinate cu suporturi înalte, arată elegant și confortabil în același timp. Spate spectaculos O perna voluminoasa pentru spate, cu un strat moale de spuma poliuretanica si iernizant sintetic va fi apreciata de cei carora le place sa citeasca inainte de culcare, pentru ca este o placere sa te sprijini pe ea. Picioare înalte Baza patului este ridicată de pe podea pentru o curățare ușoară. Picioarele înalte fac imaginea mai „fără greutate”. Designul poate fi completat cu un mecanism de ridicare. Cadru rezistent Baza cu lamele elastice este special conceputa pentru a spori efectul ortopedic al saltelei. Datorită designului său robust, poate rezista la sarcini grele.