Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Skaun 180 Galben catifea

ID produs: 79202
Stoc furnizor
37.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Skaun 180 Galben catifea

Patul Skaun cu tapițerie moale se va potrivi într-un interior modern laconic, contribuind la crearea unei atmosfere confortabile și calme în cameră. Modelul va deveni elementul central al dormitorului datorita tabliei stilate, a liniilor zvelte si a patului spatios.

Un nou clasic Tăblia înaltă de la patul Skaun extinde vizual spațiul cu linii verticale profunde. Silueta impunătoare a modelului cu plăci dreptunghiulare înguste atrage atenția în sine, transformând patul în centrul principal al zonei de dormit. Mai mult aer Baza patului se sprijină pe picioare joase din lemn masiv, a căror culoare contrastează cu tapițeria și creează o senzație de plutire în aer. Distanța dintre pat și podea vă permite să îndepărtați rapid praful care se acumulează adesea sub paturile care sunt aproape adiacente podelei. Somn sănătos Baza ortopedică este formată din două rânduri de lamele - plăci îndoite paralele, oferind o amortizare suplimentară și confort corporal în orice poziție. Nervatura centrala dintre lamele elimina eventuala deformare a saltelei si contribuie la o distributie uniforma a sarcinii pe cadru. Spațiu liber Pentru a mări suprafața utilă a încăperii și a organiza spațiu suplimentar de depozitare, puteți comanda un model cu mecanism de ridicare care oferă acces la o cutie de rufe spațioasă în interior.