Luni – Vineri 9.30 – 17,30
Coș
Coșul este gol!
Hai să facem cumpărături :)

Pat Stella 180 Alb

ID produs: 39135
Stoc furnizor
23.990 RON
Informatii utile
Livrare
Livrare
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea si dimensiunile coletului.

Descriere Pat Stella 180 Alb

Patul mare „Stella” este o soluție interioară pentru cei care apreciază confortul. Designul ușor, natural, vă permite să îl potriviți în orice interior. În combinație cu o bază ortopedică și o secțiune pentru depozitarea lenjeriei, modelul devine o adevărată descoperire!

Design de bază Modelul Stella este conceput într-un stil universal. Culoarea stejarului deschis se va potrivi armonios într-un interior minimalist sau scandinav. Da, și într-un mediu diferit, modelul va rămâne un colț de calm, lăsând loc imaginației - puteți completa designul cu ajutorul unor textile spectaculoase. Efect ortopedic Patul este dublu, deci există un despărțitor de susținere în mijloc. Pentru un confort sporit și un somn sănătos, designerii de produse au prevăzut o bază din șipci elastice, care sporește efectul ortopedic al saltelei și prelungește durata de viață a acesteia. Rezerve ascunse Sub bază se află o cutie spațioasă de lenjerie. Mai multe compartimente sunt convenabile pentru depozitarea articolelor de sezon, a echipamentului sportiv sau a seturilor de pat suplimentare. Pentru a avea acces la compartiment, va trebui să ridicați baza patului. Pentru somn și odihnă Tăblia plată înaltă trebuie să se odihnească atât în poziție orizontală, cât și înclinată. Puteți atașa o pernă pentru un confort sporit în timp ce citiți sau vizionați un film interesant.Lipsa unei tăblițe vă permite să vă urcați pe pat din orice parte convenabilă.